diamond lashes3

5.2.2015

Prodlužování řas s DIAMOND LASHES

rasy_1Prodlužování a zahušťování řas DIAMOND LASHES spočívá v aplikaci speciálně tvarovaných syntetických řas na vlastní řasy klientky v principu „řasa na řasu“ pomocí laboratorně vyvinutého adheziva. Jen tak lze docílit naprosto přirozeného efektu bez rizika poškození řas.

Není tajemstvím, že princip prodlužování řas jako takový je jednoduchý, ale klíčovou záležitost představuje správná aplikace! U DIAMOND LASHES® dovedli tuto metodu k dokonalosti. Klientka se dostaví na termín dokonale odlíčená, bez kontaktních čoček (pokud nosí brýle, tak s nimi) a s vědomím, že prvních 24 hodin nesmí vystavovat DIAMOND LASHES® nadměrnému vlhku. Před ošetřením se nikdy nepodstupuje trvalá na řasy!

Před samotnou aplikací provede odborně proškolená stylistka podrobnou konzultaci s klientkou (včetně fotodokumentace) a zodpoví veškeré dotazy ohledně metody a produktů. Pro vyloučení jakýchkoliv komplikací je detailně prošetřen zdravotní stav a zároveň upravena přání a očekávání klientky do proveditelné (pro vlastní řasy zcela bezpečné) podoby. Stylistka navrhne unikátní design řas z více než 150 druhů syntetických řas DIAMOND LASHES® (síla, délka, zatočení, barva, zdobení). 

Certifikovaná stylistka pracuje výhradně s nejkvalitnějšími materiály značky DIAMOND LASHES®.

Počet aplikovaných řas je zcela závislý na množství vlastních řas klientky a pohybuje se od cca 60 na každém oku. DIAMOND LASHES® stylistka vždy nasadí maximální množství na obě oči (opět s ohledem na maximální bezpečnost), mnohdy 100 a více řas na oko. DIAMOND LASHES® lze díky pokročilé technice práce nalepit i na křivě rostlé řasy a napravit tak přirozené defekty, v tom jsou DIAMOND LASHES® výjimečné. Umíme tedy aplikovat více řas než ostatní, což prodlužuje dobu mezi jednotlivými doplněními. 

Během celé procedury klientka relaxuje na komfortním lůžku. Oční okolí a spodní řasy jsou po celou dobu práce chráněny kolagenovou hydratační oční maskou, považujeme za vysoce neprofesionální používání obyčejných lepicích pásek. 

Aplikace kompletního setu řas trvá profesionálovi přibližně 2 hodiny. Doplnění, které je nutné každých 3–5 týdnů, zabere okolo 45 min. Doplnění řas je nutné z důvodu přirozené obnovy přírodních řas klientky. DIAMOND LASHES® je třeba nalepit na nově dorostlé řasy. Unikátní nenapodobitelný design vyvinutý DIAMOND LASHES® zaručuje perfektní vzhled po celé období mezi jednotlivými doplněními.

Majitelka nových řas obdrží od stylistky podrobné informace k péči o DIAMOND LASHES® v tištěné podobě, kartáček na úpravu řas, případně odličovací tyčinku. 

Při správné aplikaci a péči o prodloužené řasy můžete nosit Vaše DIAMOND LASHES® napořád, není nutné dělat jakékoliv pauzy a znovu podstupovat nasazení kompletního setu. Řasy DIAMOND LASHES® se nikdy neuvolňují samostatně a mezi jednotlivými doplněními mají neustále plný a atraktivní vzhled.

Zdroj: http://www.diamondlashes.cz/

Napsat komentář