relaxacni_masaze

1.3.2019

Relaxační masáže – NOVINKA

A proč masáže? Když jsem začala dělat kosmetiku, věděla jsem, že je to práce, která mě bude naplňovat a kterou budu dělat s láskou. Masáž byla jednou z věcí, která mě při kosmetice vždy bavila – vidím při ní, že klientky a klienti dokážou vypnout a relaxovat i přes všechen spěch dnešní doby. Došlo mi tak, že bych ráda docílila toho, aby si ke mně zákazníci chodili opravdu odpočinout, udělali si dostatek času na relaxaci a aby po dobu kosmetického ošetření nepřemýšleli nad tím, jaká další práce je čeká ať už doma, nebo v zaměstnání. A i to vedlo k nápadu, že bych své služby mohla rozšířit o relaxační masáže. Myslím si totiž, že masáž je velmi účinný způsob, jak své tělo uvolnit, a zároveň jde kombinovat s kosmetikou.

Proto si nyní v mém salonu můžete dopřát například masáž obličeje, hlavy, rukou nebo rovnou celého těla, a to v různé kombinaci během téhož dne nebo jednotlivě klidně každý týden. Doufám, že si budete nabízené masáže užívat stejně jako kosmetiku, a pokud ano, budu se i nadále snažit rozšiřovat nabídku svých služeb, aby vaše relaxace byla co nejpříjemnější a nikdy vás neomrzela.

Přijďte si masáž vyzkoušet na vlastní kůži do příjemného prostředí, kde si odpočinete, oddechnete, načerpáte pozitivní energii a odkud odejdete s úsměvem na tváři.

 

Ceník jednotlivých masáží

masáž šíje 330 Kč (30 min.)

masáž zad 390 Kč (40 min.)

masáž šíje a zad 450 Kč (50 min.)

masáž rukou 390 Kč (40 min.)

masáž dolních končetin 490 Kč (60 min.)

masáž celého těla 770 Kč (90 min.)

masáž celého těla 990 Kč (120 min.)

 

 

Napsat komentář